START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

A 2024 februárjában induló, START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzésünk három tanfolyamunk egyesüléséből jött létre. Ezen komplex coach és tréner képzésünk lehetővé teszi, hogy saját igényeidnek és céljaidnak megfelelő tanfolyamot állíts össze.

Hiszünk abban, hogy egy coach képzésnek többet kell adnia a hallgatói számára, mint a különböző coaching módszerek elméleti és gyakorlati hátterének elsajátítása.

2024 februárjában induló START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzésünk három tanfolyamunk egyesüléséből jött létre.
Az induló tanfolyam már coach képzésünk tizennegyedik szemesztere.


Ezen egyedülálló képzés lehetővé teszi, hogy saját életpéldádat felhasználva, megalapozott szakmai tudással rendelkező szakemberként hatékony támogatást nyújthass az élet számos területén. 

Tanfolyamunk számos tanulási lehetőséget kínál számodra, mellyel biztosítjuk, hogy képzésedet a saját igényeid és céljaid szerint tudd kialakítani. Hazánkban egyedülállóan egy tanfolyamon belül vehetsz részt akkreditált coach képzésen, tanulhatsz akár life, business és team coachingot, valamint elvégezhetsz akár egy tréner képzést is.

Szeretnénk biztosítani számodra azon szabadságot tanulmányaid megválasztásában, amelyet a felsőoktatási intézmények nyújtanak hallgatóiknak, valamint felkínáljuk azt a lehetőséget, hogy a most általad nem választott tematikai részekeken a későbbi szemeszterek során vegyél részt.

Ha kiváncsi vagy tanfolyamunk felépítésére és a lehetséges képzési utakra, akkor nézd meg az alábbi videót (kérünk, hogy klikkelj a képre és kapcsold be a feliratokat a Youtube-on):A számodra megfelelő képzési út kiválasztásához néhány kérdés megválaszolása fog elvezetni.

1. Szeretnél-e képzésünkkel elindulni a nemzetközi coach minősítés felé?

Amennyiben számodra fontos a nemzetközi coach minősítés megszerzése
, akkor képzésünk során az alábbi képzési részeket szükséges választanod:

1. START coach képzés (szakmai alapok)
2. ICF LEVEL 01 akkreditáció kiegészítés


Ezen két képzési rész elvégzése után kézhez veheted az ICF LEVEL 01-es akkreditációval rendelkező képzés elvégzését bizonyító tanúsítványt, és elindulhatsz az ACC minősítés felé.


2. Nem tervezel most nemzetközi minősítést szerezni, de szeretnél coaching szakmát tanulni és coachként dolgozni?

Amennyiben számodra nem lényeges az ICF minősítés megszerzése, akkor a Moduláris coach képzésünkön tudsz részt venni. Ebben az esetben coach képzésünket az alábbi modulok választásával tudod megkezdeni:

1. START coach képzés (szakmai alapok)
2. Önismeret, Coaching és Üzletépítés kiegészítő modul
3. Minimum egy további modul választása a Moduláris Life, Business és Team Coach képzés moduljai közül.


Ezen modulok lehetnek az alábbiak:
- Emberi kapcsolatok coaching modul
- Hivatás és Karrier coaching modul
- Testtudatosság modul
- Business coaching modul
- Team coaching modul

Ezen képzés elvégzése után szerezhetsz Life, Business, és akár Team coach tanúsítványt.
 

3. Amennyiben szeretnél elindulni a nemzetközi coach minősítés felé, de emellett szeretnél részt venni a Moduláris coach képzés tematikus moduljain is, akkor erre is lehetőséged nyílik.

Ebben az esetben az alábbi képzési részek elvégzése szükséges:

1. START coach képzés (szakmai alapok)
2. I
CF LEVEL 01 akkreditáció kiegészítés
3. Önismeret, Coaching és Üzletépítés kiegészítő modul
4. Minimum egy további modul választása a Moduláris Life, Business és Team Coach képzés moduljai közül.
4. Amennyiben inkább a tréneri szakma iránt érdeklődsz, akkor a coach tanfolyamunk mellett részt vehetsz egy komplex tréner képzésen is. 


Mely részekből áll a képzésünk?

1. A tanfolyamunk első része a 111 órás, START coach képzés, mely az International Coaching Federation (ICF), azaz a Nemzetközi Coaching Szövetség akkreditációjával rendelkezik, és amennyiben az a szándékod, felkészít a nemzetközi minősítés (LEVEL 01) megszerzésére.

Ezen tanfolyamunk azért kapta a START elnevezést, mert ez a szakmai alapozó képzésünk. Ezáltal szerezheted meg mindazon tudást és gyakorlatot, amelynek birtokában magabiztosan vezethetsz coaching üléseket.


2. A tanfolyam második, a START képzést követő része a Moduláris Life, Business és Team coach képzésünk, melynek moduljai választhatóak.
Ebben a szakaszban választhatsz érdeklődésednek megfelelőn a tematikus modulok közül, ezáltal is bővítve specifikus tudásodat és módszertani lehetőségeidet.

3. A tanfolyam harmadik része egy választható komplex tréner képzés, mely önállóan is elvégezhető.

A képzésünk felépítéséről bővebben itt informálódhatsz.


A fenti képzési rendszer jelenleg a legnagyobb óraszámú és a legtöbb területet magába foglaló, rugalmasan alakítható coach és tréner szakember képzés hazánkban.

A képzés részletes órarendjét itt találhatod.

Tapasztalatunk szerint a kiegyensúlyozottságunk, a sikerért tett lépéseink, a jelenlét élmény rendszeres megélése, a rendezett emberi kapcsolatainkból meríthető erő, az önmagunkban kialakított, folyamatosan emelkedő harmónia és béke megléte szükségesek ahhoz, hogy általunk megismert elméleteket, módszertanokat az ügyfeleinkkel együttérezve tudjuk alkalmazni, a kérdéseinket intuícióval feltöltve, szavainkat pedig erővel felvértezve oszthassuk meg. 

A legtöbb ügyfelünknek a módszertani kérdéseken, technikákon túlmenően együttérzésre, megértésre és emberségre van szüksége, amikor szakemberhez fordul, hogy segítséget kapjon problémáinak megoldásához, vagy saját teljesítményét fokozza.

Tapasztalataink szerint egy igazán felkészült coachnak és trénernek három jellemzővel kell rendelkeznie, melyeket folyamatosan fejleszteni szükséges:

1. Szakmai tudás, gyakorlat és ehhez kapcsolódó készségek

2. Személyes élettapasztalatából és életpéldájából adódó hitelesség

3. Képesség az üzleti siker elérésére az önazonos és tudatos márkaépítés által

Képzéseink során kiemelt figyelmet fordítunk mindhárom területre, éppen ezért ezen tanfolyamunkra olyan résztvevőket várunk elsősorban, akik szeretnének intenzíven fejlődni, hajlandóak időt és energiát szentelni arra, hogy önmagukra igényes, és alázattal fejlődő szakemberré váljanak.

Célunk, hogy képzésünk során a legteljesebb oktatási élményt nyújtsuk résztvevőink számára. Ezért 2023 októberében kezdődő szemeszterünkben ötvözzük a személyes és online oktatást, valamint az egyéni tanulást és mentorált gyakorlást, összesen 414 órában, melyből mindenki egyéni választása szerinti óraszámot teljesít.

A tanfolyamon korlátozott létszámú csoportban dolgozunk azért, hogy a képzés ideje alatt minden résztvevő személyes támogatására elegendő figyelmet és időt tudjunk fordítani.

Szeretnék kérni egy ingyenes képzéstervezési tanácsadást!

Miért minket válassz?


- Hazánkban kizárólag nálunk vehetsz részt olyan tanfolyamon, amely ennyire komplex tematikával rendelkezik. Képzésünk ötvözi a 283 óra kontaktórás képzést, valamint a 131 óra aszinkron tanulást és gyakorlást, tehát összesen 414 óra oktatást.

- A tanfolyam a START coach képzésből, a Moduláris coach képzés hat választható moduljából, és a Tréner képzésből áll. Ezen részekből szabadon állíthatod össze a tanfolyamodat, és az általad most nem választott modulokkal, képzési részekkel a későbbi szemeszterekben kiegészítheted képzésedet.

- Tanfolyamunk START képzése rendelkezik a Nemzetközi Coaching Szövetség, az ICF legmodernebb LEVEL 01-es akkreditációjával. Ezen 111 órát magában foglaló tanfolyam sikeres elvégzése után lehetőséged nyílik megszerezni az ICF ACC minősítését. 

- A képzés teljes időtartama alatt többféle mentorálási lehetőséget biztosítunk számodra, melyeket a részvételi díj tartalmaz.

- A moduláris coach képzés Business modulja során lehetőséged nyílik részt venni magas presztízsű cégeknél megvalósuló szakmai gyakorlaton.

- A START képzés mellett a Moduláris Life, Business és Team coach képzés során is teljes mértékben figyelembe vesszük az Nemzetközi Coaching Szövetség, az ICF kompetenciáit és etikai előírásait.

- Oktatóink és szakembereink a mindennapjaikban gyakorolják ezen hivatásokat, így elméleti felkészültségük mellett valós tapasztalatokkal és folyamatos gyakorlattal rendelkeznek a képzés összes területén.

- A tanfolyam során a gyakorlatok aránya legalább 70%, mellyel biztosítjuk az élményszerű oktatást és a tapasztalati tanulást hallgatóink számára.

- Az Élet-Öröm Programok több, mint 13 éve segíti az embereket önismereti, kapcsolati fejlődésükben, valamint a számukra kedvezőbb életkörülményeik kialakításában és céljaik elérésében. Vállalati tréningjeink, különböző tréner- és coach képzéseink, több, mint 7 éves múltra tekintenek vissza.

- Az Állam által nyilvántartott felnőttképző intézményként (Ny. szám: FKB/2020/002622) végezzük oktatási tevékenységünket, így képzésünk elvégzése után tanúsítványt kapsz kézhez, amely birtokában coachként és/vagy trénerként dolgozhatsz.

- A febuárban induló képzés már a tizennegyedik tanfolyam lesz, így a tanfolyammal kapcsolatban jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Korábbi coach képzéseinken eddig összesen 276 hallgató szerzett tanúsítványt.

- Tanfolyamunk képzési részeinek és moduljainak elvégzése után, a későbbi szemeszterek során bármikor kiegészítheted további modulokkal, képzési részekkel. Ráadásul ilyen esetben a több modul választásának kedvezménye a korábbi, általad már teljesített modulokkal együtt lesz érvényes.

Érdeklődöm a képzés iránt

Jelentkezés

Nyílt napra jelentkezem

Jelentkezés

Jelentkezem a képzésre

Jelentkezés

Korábbi tanfolyam képek

Beszámolók

Ez a képzés számomra újdonságokat hozott, mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Az életem részévé vált az az új hozzáállás, hogy mindig van lehetőség az újra, mindig…

Elolvasom
feedbacks/feedback-33387.jpg
Ildikó

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Egy évvel a jelentkezés előtt megfogalmazódott bennem, hogy érdemes lenne elvégezni egy coach képzést. Először figyelmen kívül hagytam ezt a belső hangot, de aztán megtaláltam az Élet-Öröm Programok …

Elolvasom
feedbacks/feedback-18501.jpg
Dóra

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Belevágni ebbe a fantasztikus képzésbe az egyik legjobb döntésem volt.
Nemcsak rengeteg tudást kaptam, hanem lehetőséget is, hogy rendkívüli embereket ismerjek meg. Az oktatók kiemelkedtek profizmusukkal és…

Elolvasom
feedbacks/feedback-36132.jpg
Orsolya

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Évek óta terveztem folytatni a tanulmányaimat az oktatói pályán, mert nagyon hiszek az élethosszig tartó tanulásban, és büszke vagyok rá, hogy folyamatosan az élet minden területéről érkez…

Elolvasom
feedbacks/feedback-90760.jpg
Réka

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

A Moduláris Life és Business coach képzés meghaladta az elvárásaimat.
A komplex tananyag kiváló betekintést nyújt a különböző coaching irányzatokba, ez pedig nagy löketet ad azoknak, akik most…

Elolvasom
feedbacks/feedback-16408.jpg
Gabriella

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

A Moduláris coach képzés mellett három döntő érv volt számomra: a gyakorlatok, a self-branding támogatás és az Alumni csoport.
Ezek megalapozták coach karrierem indítását, és bebizony&ia…

Elolvasom
feedbacks/feedback-19679.jpg
Zelma

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Alapjaiban változik meg a szemléletmódod, az életed, ha úgy döntesz legyen része életednek ez a képzés. Támogató közösségre, elfogadó légkörre is rátalálsz, é…

Elolvasom
feedbacks/feedback-2932.jpeg
Szilvia

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

A képzés nagyon interaktív volt és erősen gyakorlati fókuszú. Rengeteget tanultam a tréneri szakmáról és azóta el is kezdtem vállalaton belül tréningeket tartani/megszervezni. Szívből ajá…

Elolvasom
feedbacks/feedback-62098.jpeg
Tímea

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

A képzés valóban egy felejthetetlen élmény volt!
A csapat rendkívül segítőkész, rengeteg remek trénerrel és gyakorlattal. Bátran ajánlom mindenkinek, aki lendületes és újszerű k&eac…

Elolvasom
feedbacks/feedback-1049.jpeg
Erika

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024

Több éve foglalkozom önismerettel, korábban részt vettem számtalan önismerettel kapcsolatos szakember képzésen, és teljes őszinteséggel állíthatom, hogy amit az Élet-Öröm Programo…

Elolvasom
feedbacks/feedback-98750.jpeg
Ágnes

START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzés 2024