Ingyenes képzéstervezési tanácsadás 2024

Ingyenes tanácsadásunk keretein belül segítünk számodra, hogy eligazodj a különböző coach és tréner képzések, szakmai lehetőségek világában, és hogy felfedezd, milyen lehetőséget kínál Neked komplex coach és tréner képzésünk.

Amennyiben nem végeztél korábban coach vagy tréner képzést, előfordulhat, hogy számos olyan opcióval és kifejezéssel találkozol, amelyekkel nem vagy tisztában. Ezen közötti eligazodásban is segíthet számodra ingyenes képzéstervezési tanácsadásunk.

Ingyenes tanácsadásunk keretein belül segítünk számodra, hogy eligazodj a különböző coach és tréner képzések, szakmai lehetőségek világában, és hogy felfedezd, milyen opciókat kínál számodra a START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzésünk.
A tanácsadásunk egy telefonos (vagy akár Zoom, Viber, Skype, stb. meeting) beszélgetés, mely során szívesen tájékoztatunk Téged egy-egy témakörben és válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Mikor vedd igénybe ingyenes online szolgáltatásunkat?

 


- Amennyiben azon gondolkodsz, hogy részt vegyél-e egy coach vagy tréner képzésen, de tele vagy kérdésekkel.

- Ha bizonytalanság van Benned azzal kapcsolatban, hogy egy tanfolyam elvégzése után milyen lehetőségeid adódnak.

- Akkor, ha szeretnél segítséget kapni a START - Moduláris Life, Business, Team Coach és Tréner képzésünk lehetőségeinek megértésében.

- Amennyiben nem teljesen vagy tisztában az olyan fogalmakkal, mint akkreditáció, minősítés, a coaching jogi környezete, stb.

- Abban az esetben, ha abban a dilemmában találod magad, hogy bár hív Téged a coach vagy tréner szakma, tartasz attól, hogy már túl sok hasonló szakember dolgozik hazánkban.

- Ha szeretnéd pontosan tudni, hogy mi a különbség a tréneri szakma és a team coaching között.

- Amennyiben szeretnél tisztábban látni, hogy képzéseink milyen lehetőségeket és szolgáltatásokat kínálnak számodra. 

- Ha csak érdeklődsz a coach vagy tréner szakma iránt és bármilyen kérdésed adódott. 

Amennyiben szeretnéd igénybe venni az ingyenes online konzultációt, keress minket bizalommal az alábbi telefonszámokon, vagy regisztrálj az érdeklődői űrlapon:

 

Ingyenes online képzéstervezési konzultáció - Érdeklődés

 


Fejes János +3630 603 2002
Schubert Andrea +3630 922 0035

(jelen oldal többi menüpontja nem tartalmaz releváns információkat)

Érdeklődöm a képzés iránt

Jelentkezés

Nyílt napra jelentkezem

Jelentkezés

Jelentkezem a képzésre

Jelentkezés

Korábbi tanfolyam képek

Beszámolók