Tréner képzés

2023 februárjában indítjuk el a Tréner képzésünk újabb évfolyamát, amely ötvözi a személyes és online oktatási lehetőségeket, valamint a kontaktórás és aszinkron tanulási feladatokat.

Tanfolyamunkkal egy olyan komplex tudással és gyakorlattal rendelkező szakember képzését tűztük ki célul, aki a tréneri eszközök használatával képes segíteni, támogatni és oktatni csoportokat, legyen szó akár life, akár business területről.

A már évek óta sikerrel megvalósított Moduláris coach képzésünk mellett 2023 februárjától ismét elérhető a Tréner képzésünk újabb évfolyama.

A képzés felépítésekor egyaránt gondoltunk azokra, akik most ismerkednek a tréneri szakmával és azokra is, akik már egy ideje gyakorolják ezen hivatást. Ennek megvalósítása érdekében a tanfolyamunkat egyaránt tartalmaz a szakmai alapjait tartalmazó órákat, de olyan elméleti és gyakorlati elemeket is, amelyek a tapasztaltabb trénereknek is újdonságot jelenthetnek.

Képzésünk ezek mellett az üzleti szemléletet is szem előtt tartja: a személyes brandépítés alapjainak elméletét és gyakorlatát is megosztjuk hallgatóinkkal, valamint felkészítjük őket egy professzionális praxis indítására.

Tanfolyamunk az összes releváns tematikai pontnál a jelenlegi, digitális kornak megfelelően tartalmazza a különböző gyakorlatok személyes megoldásai mellett azok online lehetőségeit is.

Célunk, hogy képzésünk során végig a legteljesebb oktatási élményt biztosítsuk számotokra, ezért tanfolyamunk februárban induló évfolyama ötvözi majd a személyes és online oktatást, valamint a kontaktórás és aszinkron tanulást.

Tréner képzésünk biztosítja mindazon az ismereteket, gyakorlati tudást és saját élményt, amelyek képessé tesznek Téged arra, hogy önállóan megvalósíts egy komplex tréningnapot az igények tisztázásától, a tréning aprólékos megtervezésén és összeállításán át egészen az utómunkáig.

Komplex módszertant oktatunk, mely tartalmazza a tréneri hivatáshoz szükséges alap tematikus ismereteket (személyiségtípusok, DISC, asszertív kommunikáció, szükségletek és igények, visszajelzési technikák), de a hangsúlyt a könyvekből is elsajátítható elméletek helyett a saját élményű, tapasztalati tanulásra és a gyakorlatokra helyezzük. A modul során fókuszálunk az önismeretre, a kommunikációra és a tréningmódszertanra (felépítés, gyakorlattípusok, eszközök stb.).

Azoknak ajánljuk elsősorban, akik:
- még nem tartottak tréninget, de szándékukban áll,
- tartottak már tréninget, de szeretnék rendszerbe terelni és kiegészíteni, elméletileg is megalapozni a tudásukat,

- coachként más fejlesztési irányok iránt is érdeklődnek, szélesíteni szeretnék a portfoliójukat,
- vezetőként gyakran tartanak a munkatársaknak belső tréningeket, oktatásokat és ehhez szeretnétek módszert tanulni,
- karrierváltásban gondolkodnak és szívesen foglalkoznának emberekkel, csoportokkal,
- gyakorló trénereknek, akik hisznek a folyamatos önfejlesztésben, és nyitottak az új ismeretekre és a folyamatos önreflexióra,
- azoknak, akik belső trénerként dolgoznak és szeretnének továbbfejlődni,
- új inspirációra vágynak, új gyakorlatokra és szemléletre,
- szeretnék frissíteni a tréneri eszköztárukat és mélyíteni a szakmai önismeretüket,

- azt érzik, egyszerűen erre születtek. :-)

A tréner képzésünk második felében elmélyítjük a tréneri kommunikációs készségeket, foglalkozunk a tudatos jelenlét kérdésével, a különböző előadói stílusokkal, valamint részletesebben a hitelességgel és az etikai kérdésekkel.
A csoportdinamikában és a konfliktuskezelésben más módszertanok technikáiból mutatunk olyanokat, melyek tréningen is jól használhatóak (resztoratív szemlélet és megoldásfókuszú gondolkodás).

Tanfolyamunk egyik kiemelt témájaként kezeljük majd a csoportban megjelenő ellenállást és annak kezelését.

Komplex tréner képzésünk elvégzésének eredményeképp képessé válsz arra, hogy megtervezz, összeállíts és levezess egy-, vagy akár többnapos tréningeket.

Miért minket válassz?


- A képzés teljes időtartama alatt végig mentoring segítséget nyújtunk számodra.
- A tanfolyam során a gyakorlatok aránya 75%, mellyel biztosítjuk az élményszerű oktatást hallgatóink számára.
- Képzésünk összesen 80 óra kontaktórás és 20 óra aszinkron (egyéni tanulás) oktatást tartalmaz.
- Tanfolyamunk tartalmazza a tréneri szakmai alapjait,
de olyan elméletet és gyakorlatokat is, amelyet a tapasztaltabb trénereknek is újdonságot jelenthetnek.
- Az Élet-Öröm Programok több, mint 12 éve segíti az embereket önismereti, kapcsolati fejlődésükben, valamint a számukra kedvezőbb életkörülményeik kialakításában és céljaik elérésében. Vállalati tréningjeink, különböző tréner- és coach képzéseink, több, mint 6 éves múltra tekintenek vissza.
- Oktatóink és szakembereink életének mindennapi részét képezi ezen hivatás gyakorlása, így elméleti felkészültségük mellett valós tapasztalatokkal és gyakorlattal rendelkeznek, mely érinti a képzés összes területét. Szakembereink nagy része ICF minősítéssel rendelkezik.
- Az Állam által nyilvántartott felnőttképző intézményként (Ny. szám: FKB/2020/002622) végezzük oktatási tevékenységünket, így képzésünk elvégzése után tanúsítványt kapsz kézhez, amely birtokában trénerként is dolgozhatsz.
- Tanfolyamunkon személyesen és online formátumban is részt vehetsz.

Érdeklődöm a képzés iránt

Jelentkezés

Nyílt napra jelentkezem

Jelentkezés

Jelentkezem a képzésre

Jelentkezés

Korábbi tanfolyam képek

Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023
Tréner képzés - 2023

Beszámolók

Évek óta terveztem folytatni a tanulmányaimat az oktatói pályán, mert nagyon hiszek az élethosszig tartó tanulásban, és büszke vagyok rá, hogy folyamatosan az élet minden területéről érkez…

Elolvasom
feedbacks/feedback-90760.jpg
Réka

Tréner képzés

A képzés nagyon interaktív volt és erősen gyakorlati fókuszú. Rengeteget tanultam a tréneri szakmáról és azóta el is kezdtem vállalaton belül tréningeket tartani/megszervezni. Szívből ajá…

Elolvasom
feedbacks/feedback-62098.jpeg
Tímea

Tréner képzés

Egy élmény volt a képzés. Segítőkész csapat, sok jó tréner és gyakorlat. Ajánlom mindenkinek, aki lendületes képzésre, újszerű ötletekre, és vidám percekre vágyik. Amihez m&e…

Elolvasom
feedbacks/feedback-1049.jpeg
Erika

Tréner képzés

Olyan gyakorlatias és élményalpú képzés, amellyel sokszor elrepült a péntek este. Az elején azért vágtam bele a tréner és team coach modulba, mert érdekelt a téma, most már alig vá…

Elolvasom
feedbacks/feedback-19556.jpeg
Linda

Tréner képzés