Csapatunk

Fejesné Schubert Andrea

Képzésvezető, Life Coach

Fejes János

Igazgató, ICF ACC Coach és Tréner

Eszes Annamária

Life és Business Coach

 

Eszes Annamária vagyok, közgazdász, mozgásszakértő, Life- és Business Coach, valamint örök tanuló és tanító.

Közgazdász végzettségemmel a gazdasági területet 12 év alatt szinte horizontálisan és vertikálisan is végigjárva - az utóbbi 5 évben nemzetközi vállaltok felső vezetői pozícióit betöltve -, a szakmai ismeretek mellett központi feladatomnak tekintettem a munkahelyi kapcsolatok fejlesztését.

Ezzel párhuzamosan az elmúlt 3 évben hobbiból kinőtt mozgásszakértőként is tanítani kezdtem, elsősorban mozgást, másodsorban ehhez szorosan kapcsolódva befelé figyelést, az élethosszan fenntartható egészséges életmódot.

Magánéleti és munkahelyi közegben az emberekkel való kapcsolatom a life és business coaching képzés során vált teljessé. Amit addig többnyire autodidakta módon végeztem, az több tudatosságot, értelmet, és összefüggést nyert. Ennek köszönhetően hatékonyabban és gyorsabban kezelhetővé válnak az elém kerülő élethelyzetek, élettörténetek.

Az elmúlt években számos business és team coaching ülést vezettem, amelyeken felül szervezetfejlesztéssel foglalkoztam, valamint rendszeresen tartottam tréningeket multinacionális környezetben.

Életünk velejárója a változás, hozd ki belőle Te is a legjobbat, járjon együtt a fejlődéseddel! Mentális, szellemi és fizikai előrelépésed teljesebbé teszi az életed.

 

 

Képzések, amelyeken oktatok:
Card image

Moduláris Life és Business Coach képzés

Card image

Moduláris Life, Business és Team coach képzés